Pravý Tatársky biftek pre skutočného chlapa

Tatársky biftek je v podstate surové, nijak tepelne spracované, mäso hovädzej sviečkovej. Najdôležitejšia je správna príprava. Recept je o správnych ingredienciách. Nižšie nájdete potrebné suroviny, ale aj postupn prípravy.

Tatársky biftek

Potrebné suroviny (pre 3-4 porcie)
– 200 g hovädzia sviečková
– 1 cibuľa
– worcesterská omáčka
– horčica
– kečup
– 1 žĺtko
– čierne korenie
– čili korenie
– červená paprika

Postup prípravy

Pripravenú hovädziu sviečkovú poriadne umyjeme. Následne rozmelieme alebo nastrúhame. Zjednodušene všetko treba zmiešať dokopy.

K nej primiešame na jemno nakrájanú cibuľku, pridáme polievkovú lyžicu kečupu, horčice, korenie, surové žĺtko, lyžicu worchesterovej omáčky, červenú papriku a podľa chuti čili korenie. Všetko poriadne premiešame. Podávame na hrianke potretej cesnakom.

Všetko pre prípravu doma nájdete aj online. Využite aj kupóny so zľavami z https://www.ikupony.sk/ a ušetrite tak nemalé peniaze. Nechýbajú zľavové kódy pre známe obchody ako 4Home, Tescoma, Okay a mnohé iné.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *